Bannerad

Thursday, August 4, 2011

THE COMPASS(2009)=BUSOLA

THE COMPASS (2009)

Biology governs 20 percent of our lives; the remaining 80 percent is up to us. With this in mind, wellness expert John Spencer Ellis set out to create a life guide to help people realize their potential and achieve success.

The Compass is the result. Tracing the journey of a character called the Traveler, the film provides the motivational messages and tools you need to lead an outstanding and fulfilling life.
Written by Anonymous/IMDB


MOVIE HERE





Film documentar - BUSOLA (4.08.2011)

"Busola, este o poveste stralucitoare despre descoperirea sinelui care misca viata, schimband-o intr-o lectie."

Povestea "vizuala" a filmului este calatoria (simbolica) a unui tanar. Ea se deruleaza in amintirea personajului, care isi scrie istoria vietii, la batranete.

Este un drum necunoscut, dar luminos. Calatorul isi alege calea, pas cu pas, intr-un peisaj salbatic, prin paduri, dealuri si vai, fara sosele sau poteci.

Dar "greutatea" filmului este data de invataturile unui sir impresionant de vorbitori celebri in domenii ca dezvoltarea personala, spiritualitate si life coaching: Joe Vitale, John Assaraf, Bruce Lipton, John DeMartini, Marie Diamond si John Spencer Ellis, ca sa numesc numai cativa.

Pe masura ce calatorul avanseaza in calatoria lui, vorbitorii intervin cu scurte secvente de inspirare, incurajare si sfaturi pentru o viata mai buna, mai plina de bucurii, mai abundenta, mai fericita.

Filmul este impartit in 16 segmente care acopera etapele vietii, ale propriei noastre calatorii de la nastere si pe parcurs.

Fii pregatit sa vezi un film care te inspira si te ajuta, sa scapi de negativitate si de probleme lumii. Mergi intr-o calatorie magica cu "Calatorul".

Exploreaza scenele frumoase si incredibilele momente ale experimentatorului. Te vei descoperi razand, plangand si contempland propria calatorie a vietii. Pana la urma, vei gasi calea care este adevarata pentru tine."

SURSA: Filme Pentru Spirit via fymaaa

Multumim traducatorului, oricine ar fi el!

Documentarul poate fi descarcat de aici:
http://www.megaupload.com/?d=N62TKVL5

VEZI FILMUL TRADUS, AICI
Share

0 comments:

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More