Bannerad

Sunday, May 22, 2011

Dezvaluirea misterelor sexualitatii sacre

Share

Va invitam sa urmariti un documentar foarte interesant despre misterele sexualitatii sacre:


Sexualitatea asa cum este intalnita in multe traditii ale Pamantului, este strans legata de spiritualitatea autentica, de sanatatea fizica si mentala, de prosperitate si de libertatea deplina a omului. Gasim aceasta viziune la Indienii din America de nord, in Africa, Japonia, India, China, Tibet, Orientul mijlociu, Grecia si in alte zone ale Europei.

Administratorii politici si religiosi care au urmarit controlul deplin al maselor, au luptat de-a lungul timpului pentru a elimina complet aceasta viziune din constiinta oamenilor, prin cuceriri si convertiri fortate, prin razboaie religioase, fie prin masuri inchizitoriale si deformarea adevarului istoric.


Astazi inchizitia nu mai exista, insa mintea inchizitoriala a supravietuit, iar cei care indraznesc sa vorbeasca despre legatura profunda dintre sexualitate si Divin, sunt de multe ori pusi la zidul infamiei prin intermediul mass media. In ciuda acestui fapt, undeva in subconstientul oamenilor exista un enorm interes pentru sexualitatea sacra, asa cum s-a vazut si din succesul imens de care s-a bucurat cartea "Codul lui da Vinci", datorita dezvaluirilor unor informatii tinute ascunse pentru public, timp de secole, despre Maria Magdalena si Iisus.



Va recomandam sa vizionati si:
- filmul artistic No mires para abajo (2008)
- filmul artistic Bliss (Armonie sexuala) - 1997

0 comments:

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More